top of page
shutterstock_1413812015.jpg
Imagine 1920x1080_SaveTheDate_2.jpg
Certificatele de participare se eliberează în perioada 3-7 Aprilie 2023

Comunicat post-eveniment

Congresul Național al AREPMF

9-12 martie 2023, Poiana Brașov

 

 

Un eveniment important al lumii medicale, Congresul Asociației Române pentru EducațiePediatrică în Medicina de Familie, Ediția a VIII-a, și-a închis porțile.

Manifestarea științifică a reunit, în perioada 9-12 martie, la Poiana Brașov, aproape 800 de participanți, medici de diverse specialități (medicină de familie, pediatrie, neonatologie, chirurgie, ortopedie, neurologie, pneumologie, gastroenterologie, cardiologie, ORL, ginecologie, implicate în îngrijirea copiilor, adolescenților și tinerilor noștri pacienți. Lor li s-au adăugat farmaciști și psihologi care au același interes profesional: copiii!

Cei 140 de speakeri, din țară și străinătate, au susținut cele 40 de sesiuni științifice,care s-audesfășurat în două săli în paralel.

Joi, lucrările Congresului au debutat aducând în fața colegilor două subiecte de mareinteres – managementul cabinetului medical și BLS.

În ziua de vineri, paralel cu sesiunile știintifice, s-au desfășurat șase ateliere, ale cărorteme, de interes pentru practica zilnică, au fost apreciate de mulți colegi, care au epuizat rapidpreînscrierile, având în vedere faptul că numărul de locuri a fost limitat.

Ziua de sâmbătă a început în forță, la ora 8.00 cu sesiunea Meet the Experts. Sala plină afost o confirmare a nevoii de informație medicală prezentată de profesioniști respectați, care auîmpărtășit cu generozitate experiența profesională.

Tot sâmbătă, în sesiunea dedicată asistentelor medicale, pe parcursul întregii zile, temede interes practic au fost prezentate celor peste 40 de participante.

Sâmbătă a fost ziua în care invitații noștri speciali, adolescenți și copii, au susținut unscurt atelier prezentând o lucrare despre drepturile copiilor dar și o minunată și inedită defilarea modei, prilej de a oferi flori doamnelor.

Cea de a patra zi a Congresului, duminică, s-a desfășurat cu sălile pline: subiecte de la neonatologie și urgențe până la imuno-alergologie și fumat i-au ținut pe participanți împreună până la  momentul  festiv  de  oferire  a  premiilor  pentru lucrările  tinerilor  medici, la celedouăsecțiuni: E-poster și comunicări orale.

Evenimentul medical, creditat pentru medici, farmaciști și asistenți medicali, a fostsusținut de peste 40 parteneri educaționali. Ca de fiecare dată, au fost alături de noi atâtparteneri media, cât și parteneri instituționali, cărora le mulțumim!

De asemenea, mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat evenimentelorAREPMF. Vă așteptăm cu drag alături de noi și la următoarele întâlniri profesionale!

 

Încă de pe acum vă invităm în 2024, în perioada 7-10 martie, la următoarea Conferință Națională AREPMF!

 

 

Cu drag,

Echipa AREPMF